Select language

Svenska

Hotel Savoy

Address: Nygatan 10-12, 22100 Mariehamn  show map
Location: Mariehamn
Guest score: 89% (42 of 47 recommend) (10 reviews)

Guest score: 89%

(42 of 47recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 10)

Renovering

Recommended by Herman, Sweden (Sweden Mon 23 Sep 2019)
“Av dusch och rum nödvändig!”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mariehamn var lungt och trevligt väldigt...

Recommended by Torgny thomsson gotland, Sweden (Sweden Wed 04 Sep 2019)
“Mariehamn var lungt och trevligt väldigt trevliga mäniskor rent och snyckt”
Overall opinion 5 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Sängar

Recommended by kjelle, Sweden (Sweden Fri 30 Aug 2019)
“Det var väldigt mjuka sängar, när man la sig ner kom man nästan inte upp igen.”
Overall opinion 3 of 5
Standard of accommodation 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Sängarna var mycket dåliga. Så på morgo...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2019)
“Sängarna var mycket dåliga. Så på morgonen tog vi oss med nöd o näppe ur sängarna. och vid frukost var det som skulle vara varmt kallt och vice versa ”
Overall opinion 2 of 5
Standard of accommodation 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Anges som" fyrstjärnigt", är snarare 2-3...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2019)
“Anges som" fyrstjärnigt", är snarare 2-3, som är tillämpligt. ”
Overall opinion 3 of 5
Standard of accommodation 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Standardhotell mitt i stan

Recommended by tarwik, Sweden (Sweden Wed 07 Aug 2019)
“Superiorrummet var inte värt de extrapengarna vi betalade.Det var i mina ögon ett vanligt standardrum.Ingen AC i rummet!Ingen safetybox!Plus var att det fanns vattenkokare,the’ och kaffe,sköna sängar och rent!Och att det var gångavstånd till hamnen och centrum.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

luftkonditionering

Recommended by rolf , Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2019)
“mycket varmt på rummet”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Hotell i centrum

Recommended by Tossan, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2019)
“Lagom stort hotell i mitten av allt som händer i Mariehamn. Gångavstånd till det mesta i centrum, nära till allt! Fräscha nyrenoverade rum . Saknade dock AC eftersom det var väldigt varmt! Bra städning! Frukosten var bra men saknade lite variation , t ex frukt av olika slag. Prisvärt!”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Tveksam förhandsinformation!

Not recommended by Van global resenär, Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“Skälet till att vi valde Savoy var att det fanns en restaurang och att Bistron målades upp som fantastisk. Inte något av det stämde. Restaurangen var ju stängd för privatpersoner som oss. Den var endast öppen för större grupper och resesällskap. En stor besvikelse. Bistron acceptabel men inte mer. Därför kommer vi inte att välja Savoy i fortsättningen. Förtroendet för förhandsinformationen är rubbad. Kan vi lita på den i fortsättningen? Istället gick vi till Restaurang Cikada i närheten av Skeppet Pommern.”
Hotell Savoy replies (Mon 15 Jul 2019)
Hej, Tack för ert omdöme! Vi beklagar att er upplevelse ej motsvarade förväntningarna. Det stämmer att Bistro Savoy enbart är öppet för förbokade grupper och större sällskap och vi är ledsna för att den informationen ej framkommit till er. Vi ska se över våra informationskanaler, såväl våra egna som våra återförsäljares och uppdatera där det behövs. Tack för att ni uppmärksammade oss på detta! Ha en fortsatt skön sommar!
Overall opinion 3 of 5
Standard of accommodation 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Hållbarhet

Recommended by Elwood Overholt , Sweden (Sweden Tue 02 Jul 2019)
“Det vi fick läsa både i tidningarna, broschyrer och andra dokument om Ålands arbete för omställning till ett hållbart samhälle var mycket imponerande! På hotellet lös detta med sin frånvaro. Jag antar att man har ett miljöarbete, men att få läsa om det vore bra. Gröna nyckeln är tex en variant som förekommer på vårt vandrarhem här i Sigtuna... ”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5


Contact us

If you have any question, or need help with your booking, please contact us by phone +46 175-258 00, or by email 
privatresor@eckerolinjen.se


Booking conditions


Book your journey

  • Book easily 
  • Tail-make your trip
  • No booking fees online
  • Secure online payments
  • Contact us

    If you have any question, or need help with your booking, please contact us by phone +46 175-258 00, or by email 
    privatresor@eckerolinjen.se


    Booking conditions

    Book your journey

  • Book easily 
  • Tail-make your trip
  • No booking fees online
  • Secure online payments
  • Build: 11/29/2019 11:45:56 AM, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews