Select language

Svenska

Hotell Adlon

Address: Hamngatan 7, 22100 Mariehamn  show map
Location: Mariehamn
Guest score: 84% (21 of 25 recommend) (6 reviews)

Guest score: 84%

(21 of 25recommend)
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.7 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-6 of 6)

Här fungerade allt toppenbra även när ma...

Recommended by Monica , Sweden (Sweden Sun 06 Oct 2019)
“Här fungerade allt toppenbra även när man hade en fyrfota vän med oxå. De öppnade frukosten tidigare oxå supersnällt ett stort tack till mycket trevlig personal. ”
Overall opinion 5 of 5
Standard of accommodation 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Synd att inte kylskåpen var i drift när ...

Recommended by Leif Åberg, Sweden (Sweden Sat 17 Aug 2019)
“Synd att inte kylskåpen var i drift när det fanns på rummet.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Adlon

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2019)
“Märkligt med ett Hotel som har en Pizzeria som hotelrestaurang. Vid frukosten tog saker slut. Myket trevlig personal dock”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Små djur på toa. Sunkig frukost.

Not recommended by Djuphavsdykaren, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2019)
“Små djur på toa. Sunkig frukost.”
Hotell Adlon replies (Thu 08 Aug 2019)
Tack för din recension. Vi beklagar att ni upplevt frukosten bristfällig, vi försöker ständigt utveckla vår frukost enligt kundernas önskemål. De små djuren du refererar till är silverfiskar som tyvärr enkelt och snabbt dyker upp under de varma och fuktiga sommarmånader i badrum. Silverfiskar är helt ofarliga, men vi har givetvis nu åtgärdat problemet i rummet. Mvh, Niko Micklin
Overall opinion 2 of 5
Standard of accommodation 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Tillmötesgående personal i reception och underbemannad personal i frukosten

Not recommended by Mimmi, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2019)
“Hängmattssängar med resårmadrass, inte helt optimalt. Tråkigt frukost, mycket som var slut och underbemannad personal. Servicen i receptionen var superbra och tillmötesgående. Fin pool och bastu”
Hotell Adlon replies (Fri 26 Jul 2019)
Tack för er recension. Vi beklagar att ni upplevt frukosten tråkig, vi försöker alltid ha mycket olika lokala råvaror på frukosten. Vi tar till oss detta och ser över våra rutiner. Trevligt att ni var nöjda med personalen och servicen i övrigt. Med vänlig hälsning hotell Adlon
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 2 of 5

Hotell Adlon

Recommended by Babsan, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2019)
“I det stora hela nöjd! Rummet var fint, men det som inte var bra var duschen. HALT GOLV. (fick stå på en handduk för att inte slinta under duschen) Bad också om en pall till duschen för min mans räkning (som är något rörelsehindrad och behöver sitta i duschen) en pall helt i plast gick att uppbringa, vilken var ostadig. Kanske lite mer rejälare pall skulle kunna vara en bra investering i ett så pass stort hotell.... Hotellet i övrigt annars OK ur handikappssynpunkt. Frukosten var kanske inte så storstilad, men tillräcklig. Receptionisterna tillmötesgående och trevliga. Som sagt, vi var i det stora hela nöjda!”
Overall opinion 4 of 5
Standard of accommodation 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5


Contact us

If you have any question, or need help with your booking, please contact us by phone +46 175-258 00, or by email 
privatresor@eckerolinjen.se


Booking conditions


Book your journey

  • Book easily 
  • Tail-make your trip
  • No booking fees online
  • Secure online payments
  • Contact us

    If you have any question, or need help with your booking, please contact us by phone +46 175-258 00, or by email 
    privatresor@eckerolinjen.se


    Booking conditions

    Book your journey

  • Book easily 
  • Tail-make your trip
  • No booking fees online
  • Secure online payments
  • Build: 12/10/2019 5:15:22 PM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews