M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här

Ta familjen till Åland på höstlovet

8 oktober 2021 - 6 november 2021

Från 2120 SEK

2 vux. + 2 barn
Boka nu

 

Skepp o’skoj – äntligen höstlov! Kom till Åland och njut av höstens granna färger, löv att hoppa i längs Esplanaden och massor av kul för de små och stora piraterna. På höstlovet är det dags för vila men ändå ett ypperligt tillfälle att ha kul med familjen.


 

Bo på Hotell Pommern i hjärtat av Mariehamn och spendera dagen på Ålands Sjöfartsmuseum – muséet som är för alla åldrar. Här tillåts du klättra i mäster, lasta miniatyrfartyg, testa på att köra fartygssimulator, leka sjörövarfabbe i en livbåt och mycket mer. Varstans i muséet kan du också skymta skeppsråttan Ruby som gömmer sig i små hål och skrymslen överallt i muséet. På muséet finns också en äkta piratflagga.

Efter en skön dag med massor av intryck kan ni avnjuta en härlig måltid i hotellets restaurang Kvarter5, boka gärna bord på förhand.

Och du, resan börjar redan ombord på M/S Eckerö! Intill Kafé Käringsund finns ett litet lekrum med piratskepp samt ett balansrum med en liten klättervägg och andra roliga föremål.

Från 2120 SEK

2 vux. + 2 barn

I PAKETET INGÅR:


  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Familjerum på Hotell Pommern inkl. frukost
  • Entré till Ålands Sjöfartsmuseum

Sök & boka

Välj rutt för färja
Utresa:
Utresa
Välj antal resenärer
Antal resenärer:
Antal resenärer
Fordon:
Fordon
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index