Pommern

Bo 3, betala för 1!

Bo 3 personer - betala för 1 på Hotell Pommern!

Passa på att åka på en skön semester i vår, en perfekt början innan sommaren är här. På Hotell Pommern kan du boka ett suveränt erbjudande där ni bor 3 personer till priset av 1!


Att resa när vårens solstrålar börjar värma ger dig både ny energi och man känner sig glad, så passa på att boka en kortsemester i april eller varför inte kring påsk.
Hela Åland vaknar till liv på våren, vitsipporna börjar titta fram, man kan se en och annan raggarbil som glider förbi i vårsolen, promenadstigarna bjuder in till sköna promenader och klätterställningarna i parkerna börjar bli välbesökta.

Mellan den 19-22 april ordnar hotellet en massa påskkul för de mindre gästerna. Vad sägs om äggjakt, äggmålning eller tipsrunda? Välkommen med på påskkul!

Hotell Pommern ligger centralt i Mariehamn på promenadavstånd till både shopping, sevärdheter och nöjen. Hotellet totalrenoverades under 2015 och har idag 95 helt nya, moderna och fräscha rum. I hotellet finns restaurang, lobby-bar och konferensutrymmen. Hotellets restaurang Kvarter5 bjuder in till mångsidiga smakupplevelser under dygnets olika tider, med mat som bygger på det nya nordiska köket och ett säsongsbaserat urval av lokala råvaror (restaurangen är stängd 21-22/4).