Hotell Pommern

Adress: Norragatan 8-10 A, 22100 Mariehamn  visa karta
Område: Mariehamn
Gästbetyg: 100% (98 av 98 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(98 av 98rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Boendets standard 4,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Utmärkt

Smart val av Rolf, Sverige (Sverige tis 29 okt 2019)
“Toppenhotell, hög standard, vänligt bemötande, ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det vänliga Åland

Smart val av alf48, Sverige (Sverige fre 18 okt 2019)
“Vi fick det intrycket att folk vi mötte och talade med var väldigt glada och vänliga mot oss som besökare. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Höstträff

Smart val av Morgan, Sverige (Sverige tor 17 okt 2019)
“Åkte till Åland några dagar tillsammans med kompisar i en entusiastbil klubb. Kommentarer i tidsordning hotell Pommern: Lätt att hitta hotellet i Mariehamn, bra "skyddad" parkering bakom, i direkt anslutning till hotellet. Incheckning i respektive enkelrum samt parkeringstillstånd utan problem eller kö. Lugn och fin bar i anslutning till receptionen, vi fick brasan tänd på vår förfrågan Rymligt, rent rum, toalett med dusch, rent och enkelt, fungerade bra. Middag i restaurangen, trerätters, vi var alla mycket nöjda, en av oss ville inte ha förbeställd förrätt, byttes enkelt ut utan tjafs eller tillägg. Vi satt länge och pratade i restaurang och bar, lugnt och trevligt Sov bra på natten! Frukost till vår belåtenhet. Smidig utcheckning”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Väldigt varmt på rummet

Smart val av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 okt 2019)
“Väldigt varmt på rummet”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt boende med sin käraste

Smart val av Laura, Sverige (Sverige tis 15 okt 2019)
“Detta var en perfekt resa med käraste. Bra båtresa med mat och shopping. Toppen hotell med bra rum och restaurang med utsökt mat. Personal jättetrevliga bbåde på båt och hotell. Vi kommer åter var så säker.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bästa Hotellet på Åland.

Smart val av Smarty, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Allting var Jättebra. Maten i Restaurangen var i Världsklass, Vi åt en Skärgårdsmeny som var underbart god. Kommer att välja detta hotell igen vid nästa besök”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bästa stället för avkoppling!

Smart val av Kajsalisa, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Ett boende vi gärna återvänder till. Nära till allt och en fantastisk restaurang i ”huset”. Toppenfrukost och mycket trevlig personal. Det enda som saknas är ett skohorn på rummen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kanon hotel

Smart val av Göran, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Rent och snyggt, jättegod mat och perfekt service”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Middag

Smart val av Birgitta Axelsson, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Allt var bra förutom lång väntan att får middag. Vi skulle äta 18.30 men fick förrätten ca en timme senare. Sedan åter väntan på mat o efterrätt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Det enda vi inte var nöjda med var att v...

Smart val av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Det enda vi inte var nöjda med var att vi inte kunde välja en annan tid för middag!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kontakta oss

Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


Bokningsvillkor


Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Kontakta oss

    Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


    Bokningsvillkor

    Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews