Hotell Savoy

Adress: Nygatan 10-12, 22100 Mariehamn  visa karta
Område: Mariehamn
Gästbetyg: 89% (40 av 45 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(40 av 45rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Boendets standard 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Renovering

Smart val av Herman, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Av dusch och rum nödvändig!”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mariehamn var lungt och trevligt väldigt...

Smart val av Torgny thomsson gotland, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Mariehamn var lungt och trevligt väldigt trevliga mäniskor rent och snyckt”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Sängar

Smart val av kjelle, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Det var väldigt mjuka sängar, när man la sig ner kom man nästan inte upp igen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Sängarna var mycket dåliga. Så på morgo...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Sängarna var mycket dåliga. Så på morgonen tog vi oss med nöd o näppe ur sängarna. och vid frukost var det som skulle vara varmt kallt och vice versa ”
Totalupplevelse 2 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Anges som" fyrstjärnigt", är snarare 2-3...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Anges som" fyrstjärnigt", är snarare 2-3, som är tillämpligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Standardhotell mitt i stan

Smart val av tarwik, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Superiorrummet var inte värt de extrapengarna vi betalade.Det var i mina ögon ett vanligt standardrum.Ingen AC i rummet!Ingen safetybox!Plus var att det fanns vattenkokare,the’ och kaffe,sköna sängar och rent!Och att det var gångavstånd till hamnen och centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

luftkonditionering

Smart val av rolf , Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“mycket varmt på rummet”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Hotell i centrum

Smart val av Tossan, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Lagom stort hotell i mitten av allt som händer i Mariehamn. Gångavstånd till det mesta i centrum, nära till allt! Fräscha nyrenoverade rum . Saknade dock AC eftersom det var väldigt varmt! Bra städning! Frukosten var bra men saknade lite variation , t ex frukt av olika slag. Prisvärt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Tveksam förhandsinformation!

Ej rekommenderad av Van global resenär, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Skälet till att vi valde Savoy var att det fanns en restaurang och att Bistron målades upp som fantastisk. Inte något av det stämde. Restaurangen var ju stängd för privatpersoner som oss. Den var endast öppen för större grupper och resesällskap. En stor besvikelse. Bistron acceptabel men inte mer. Därför kommer vi inte att välja Savoy i fortsättningen. Förtroendet för förhandsinformationen är rubbad. Kan vi lita på den i fortsättningen? Istället gick vi till Restaurang Cikada i närheten av Skeppet Pommern.”
Hotell Savoy svarar (mån 15 jul 2019)
Hej, Tack för ert omdöme! Vi beklagar att er upplevelse ej motsvarade förväntningarna. Det stämmer att Bistro Savoy enbart är öppet för förbokade grupper och större sällskap och vi är ledsna för att den informationen ej framkommit till er. Vi ska se över våra informationskanaler, såväl våra egna som våra återförsäljares och uppdatera där det behövs. Tack för att ni uppmärksammade oss på detta! Ha en fortsatt skön sommar!
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Hållbarhet

Smart val av Elwood Overholt , Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Det vi fick läsa både i tidningarna, broschyrer och andra dokument om Ålands arbete för omställning till ett hållbart samhälle var mycket imponerande! På hotellet lös detta med sin frånvaro. Jag antar att man har ett miljöarbete, men att få läsa om det vore bra. Gröna nyckeln är tex en variant som förekommer på vårt vandrarhem här i Sigtuna... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av


Kontakta oss

Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


Bokningsvillkor


Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Kontakta oss

    Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


    Bokningsvillkor

    Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning