Hotell Savoy

Adress: Nygatan 12, 22100 Mariehamn
Område: Mariehamn
Visa karta
Gästbetyg: 89% 32 av 36 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(32 av 36 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Boendets standard 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Bokningssystemet Lillsemester

Smart val av Lars-Erik Nilsson, Sverige (Sverige tis 13 sep 2022)
“Svårigheten att förlänga en lillsemester med en dag ställde till besvär för oss som besökare och personalen Personalen löste problemet på ett förtjänstfullt sätt ”
Totalupplevelse 4 av 5

Låg standard

Ej rekommenderad av Nina , Sverige (Sverige ons 17 aug 2022)
“Rummet var slitet och i behov av uppfräschning. Städningen under all kritik. Nagelklipp kvar på bordet från tidigare gäster. Hårtussar kvar på golvet i badrummet. Valde att få städat varje dag men det blev aldrig bra under våra 3 nätter. Bra läge och smidig parkering. God frukost som hade det som behövdes men inget extra. Trevlig personal i receptionen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Frukosten

Smart val av Annika, Sverige (Sverige lör 23 jul 2022)
“Allt var bra utom frukosten och egentligen var det äggröran och korven som inte var ok. Gärna korv istället för bacon, men den var i mitt tycke inte god. Och äggröran var verkligen smaklös. En liten frukost är absolut ok, men då gäller det Aatt allt är gott tycker jag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Vad har hänt?

Smart val av Gohr, Sverige (Sverige fre 22 jul 2022)
“Kom ihåg hotellet som superduper. Nu är jag inte så säker. Toastolen satt inte fast i golvet! Det såg ut som någon försökt slå sönder badrumsklinkerna, de var spruckna och vissa hade hål efter bitar som slagits ur. I övrigt var rummet rent och jag kan inte säga något om frukosten.”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Varmt

Ej rekommenderad av Johnny, Sverige (Sverige tis 19 jul 2022)
“Skulle vilja ha kompensation ”
Totalupplevelse 2 av 5
Boendets standard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Bra hotell med sämre frukost.

Smart val av Maria , Sverige (Sverige ons 13 jul 2022)
“Trivsamt hotell med centralt läge. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Frukost var det däremot sämre klass på. Äggstanning, så kallad äggröra smakade ingenting. Brödet var underbakat. Prinskorv istället för bacon? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 2 av 5

sängen

Smart val av Rydon, Sverige (Sverige fre 01 jul 2022)
“Lite svampig säng men det är ju personligt”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Vistelse på Savoy

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jun 2022)
“Vi har bott på hotellet några gånger tidigare, men då fanns det möjligheter att äta middag. Frukost var också bättre förr.”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

2 Stjärnor, inte 4

Smart val av Anna, Sverige (Sverige fre 20 maj 2022)
“Hotell Savoy är ett trevligt men gammalt hotell. Rummet vi fick hade märken på väggarna samt silverfiskar i badrummet, belysningen i duschen var i princip obefintlig. Plus är att rummet var rymligt och det fanns ett bra utbud av tevekanaler. Jag kan verkligen inte förstå att det klassas som ett fyrstjärnigt hotell och priset matchar inte vad man får för pengarna, lägre stjärna och billigare pris skulle göra det till ett prisvärt hotell för vid dem förväntningar så får man vad man betalar för.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket mycket bra hotell vad vi har för stort av bekanta i sverge vi kommer med sannolikt att återkomma mvh Åke och Gun Inger lagerqvist stockholm

Smart val av Åke o Gun Inger lagerqvist , Sverige (Sverige tor 21 apr 2022)
“Kanonbra hotell savoy vi kan rekommendera det .”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5


Kontakta oss

Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


Bokningsvillkor


Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Kontakta oss

    Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


    Bokningsvillkor

    Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Build: 2023-01-20 16:01:59, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews