Fiskepaket i Eckerö

1 april 2023 - 31 oktober 2023

 

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren.

 

På Åland finns ett mångsidigt fiske som passar alla. Här kan du välja mellan mete med familjen i lugna vikar, traditionellt gäddfiske eller fartfyllt och utmanande trollingfiske efter öring och lax.

På våren är det högsäsong för sik- och havsöringsfiske. När det blir varmare och vi närmar oss sommaren är det dags att ge sig ut på öppet hav för att trolla efter silverglänsande laxar. Från mitten av april och långt in på hösten kan du ha tur att få napp av gammelgäddan eller abborren, och dessutom kommer havsöringen närmare stränderna när vattnet är kallare.

När du fiskar på Åland rekommenderar vi alltid att tillämpa Catch and Release. Grundregeln är att du inte ska ta hem fler fiskar än du tänker äta. Om fisken inte uppnår minimåtten är du dessutom skyldig att släppa den tillbaka i havet. Läs mer om fiskereglerna på Åland på visitaland.com

Vi har ett stort urval av stugor över hela Åland som lämpar sig extra bra för fiske där båt med motor, sänglinne och slutstädning ingår. Du kan med andra ord koncentrera dig på fisket och vi ordnar allt runtomkring.

Fiskepaket kan bokas alla veckodagar, ej vecka 25-33.


I PAKETET INGÅR

  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Boende i stuga i Eckerö
  • Båt med motor
  • Fiskekort
  • 10 liter bensin/båt
  • Linne
  • Slutstädning


Sök & boka

Välj rutt för färja
Utresa
Välj resedatum
Avresedatum
Returresedatum
Välj antal resenärer
Antal resenärer
Fordon
Build: 2023-09-19 09:19:35, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index