Familjeskoj på Höstlovet

Ha extra kul på höstlovet och boka in en kortsemester till Åland med familjen!. Bo bekvämt i dubbelrum med extrabädd på Hotell Pommern och besök Ålands Sjöfartsmuseum. Ta del av aktiviteterna för barn på hotellet och spendera hela dagen på muséet.

Muséet är inte som man kunde tro, utan här uppmanas barnen att klättra i master, styra fartyg i hamn, stuva last och ta kommando över fartyget. I muséet kan du också se en riktigt sjörövarflagga och här bor också skeppsråttan Ruby som har en egen miniutställning i finurligt gömda små råtthål runtom i hela muséet. Passa också på att kika in i skaparversktaden, Korallen där du kan säta dig ner och pyssla en stund.
Hotell Pommern ligger i hjärtat av Mariehamn, med gångsavstång till både muséet och Torggatan med shopping och restauranger. Hotell Pommen totalrenoverades för några år sedan och har fina fräscha rum, passa också på att sjunka ner i någon av fåtöljena i lobbyn mot kvällskvisten eller unna dig och familjen en god bit mat i hotellets restaurang Kvarter5.