Katrina musikalteater på Alandica
Katrina musikalteater på Alandica
Se & göra Evenemang

Katrina musikalteater på Alandica

En storslagen musikalisk teaterupplevelse med stor orkester och kör. En stark och gripande berättelse om en kvinnas levnadsöde i den åländska skärgården. Köp din biljett idag!

Den nya uppsättningen av "Katrina" överträffade alla förväntningar och erbjöd en magnifik teaterupplevelse som tar publiken på en emotionell resa genom en kvinnas liv i den åländska skärgården. Med en imponerande orkester bestående av 36 musiker och en kör på 25 personer, förmedlade föreställningen en gripande berättelse om kärlek, förlust och överlevnad.


Handlingen, baserad på Sally Salminens roman, centrerade kring en österbottnisk kvinnas livsresa, från hennes förälskelse i en åländsk sjöman till hennes öde som en fattig torparfru i Vårdö. Under ledning av regissören Ida Kronholm och med ett nyskrivet manus av Kronholm och Carina Karlsson, lyckades "Katrina" fånga essensen av Salminens verk på ett sätt som berör och engagerar publiken. Producenten är Barbro Sundback från Kulturföreningen Katrina.


Musikalen visas på Alandica Kultur- och Kongresshus, som ligger i hjärtat av Mariehamn och är inom promenadavstånd från stadens hotell och restauranger.


"Katrina" musikalteater spelas lördagen den 20 juli 2024 klockan 19.00. Exakt platsinformation fås mot uppvisande av bokningsbekräftelse vid receptionen innan föreställningen börjar, plats är reserverad på antingen rad 9 eller 10. Föreställningens längd: 2,5 h inklusive paus. Observera att teaterbiljetter varken kan bytas eller återlösas.