Lekland och äventyrsbad i Mariehamn
Paket

Lekland och äventyrsbad i Mariehamn

Kombinera det bästa av två världar. Besök leklandet Palleralla med bollhav och rutchkanor och avsluta på äventyrsbadet Mariebad med bad och bubbelpool.

Unna dig och din familj en skön semester till Åland och besök leklandet Palleralla och äventyrsbadet Mariebad.

Ungefär 3 kilometer från Mariehamns centrum hittar du Palleralla, ett lekland fyllt med roliga aktiviteter för barn i alla lekfulla åldrar. Klättra på klättervägg och landa i kubhavet, utmana en kompis i Air Hockey eller studsa på studsmattorna, likt jumpyard fast i mindre tappning. Här finns även VR-maskiner för virtuella äventyr samt 9D-kapslar. Koppla av med en glass eller en kopp kaffe på Pallerallas eget café, från vilket man har bra koll på barnen som busar vid de olika lekområdena. I rutschkanan som landar i bollhavet har även de allra minsta det roligt och tryggt.

På äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn är det varmt och skönt. Testa ångbastun, kallvaken eller bara njut av att bada i någon av poolerna. Inomhus finns flera olika bassänger och från det höga tornet går en 65,5 meter lång vattenrutschbana. I Mariebad finns också ett café/restaurang med saltiga smårätter, fika och glass samt thaimat. Här finns också en stor veranda som knyter samman badhusets utesimbassängen och sandstrand.


Bo var du vill!

I Mariehamn finns hotell och gästhem för alla smaker och plånböcker. Bekanta dig med boendealternativen och boka din resa till Åland med oss.