Livsnjutarens favorit - HavsVidden
Livsnjutarens favorit - HavsVidden
Livsnjutarens favorit - HavsVidden
Livsnjutarens favorit - HavsVidden
Paket

Livsnjutarens favorit - HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna vid Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några avkopplande dagar vid havet och njut av livet. I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, lunch, två 3-rätters middagar samt fri tillgång till badhuset med pool.


Ta en paus från vardagsstressen i några dagar och hitta lugnet långt ifrån stadsmullret. Längst uppe på den norra delen av Åland ligger HavsVidden, ett nästan osannolikt ställe med utsikt över det mäktiga Norrhavet. Den kringliga vägen och bergsklipporna ger dig en försmak av vad som väntar då du kommer fram.

I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, en lunch andra dagen samt 3-rätters middag båda kvällarna. Restaurangen, som också är omnämnd i Nordic White Guide tillagar och serverar vad säsongen erbjuder, med stor fokus på de lokala och närproducerade för att framhäva de bästa smakerna. Från restaurangen med de stora panoramafönstren kan du uppleva årstidernas kontraster – de ljusa sommarkvällarna när havet ligger spegelblankt eller höststormarna när vågorna tar sats ända uppifrån Bottenhavet och med full kraft vräker sig mot klipporna.

På eftermiddagen serveras eftermiddagskaffe båda dagarna och du bjuds på hembakade godsaker i hotellets lounge. Passa också på att ta en promenad i den friska luften eller gör ett besök i badhuset med bastur, pool och utomhusjacuzzi. En bit bort liggen också den naturliga havspoolen, en inbuktning i berget där du kan ta ett bad i havet om vädret tillåter. På morgonen dukas en stor frukostbuffé upp och en ny dag full med upptäcktsfärder kan börja.


Bokningsbart fredag-söndag under lågsäsong.