Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Boende Stugor

Norrö

Norrö erbjuder en semester med det lilla extra! Det är en oslagbar kombination av skärgårdsnatur med röda granitklippor, högklassigt boende, fiskerika och mångsidiga vatten samt personlig service. Norrö är för dig som inte vill kompromissa med kvaliteten.

Norrö är ett semesterparadis, en inspirerande mötesplats och ett fullutrustat fiskeläger. Din dröm om en perfekt semester, en lyckad konferens med aktiviteter eller fiskeresa med vänner kan blir sann här. Norrö är för dig som alltid väljer det bästa.

Norrö ligger mitt på Åland på ett behagligt avstånd till alla sevärdheter och aktiviteter: Mariehamn 22 km, affär 12 km, restaurang 12 km, allmän bilväg 400 m, granne 50 m, stranden 70-100 m, golfbana 20 km.

Två stugor är 5-stjärniga (Rådjuret och villa Älgen) och fyra är 4-stjärniga. 4-stjärniga standardstugor är 107 m2 i två plan, rymmer 6 + 2 personer. De ligger på rad, 50 meter från strandlinjen, vilket gör att de alla har en vacker sjöutsikt. Terrassen och balkongen på västra sidan ger möjligheten att njuta av kvällssol och fina solnedgångar.

Men först och främst är Norrö känt för sitt året om fiske. Norrö erbjuder bland annat stora fiskeområden, en skyddad båthamn, nya Buster-båtar med kraftiga motorer och egna fiskeguider.

I standardstugorna är hundar och andra husdjur välkomna. I stuga Rådjuret och i Villa Älgen är husdjur inte välkomna.
Avgiften är 20€/per husdjur.

Incheckning tidigast kl 16.00. Utcheckning senast kl 11.00.