M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här.

Fiskepaket på Åland

9 april 2021 - 31 december 2021

Från 1380 SEK

per person
Boka nu

 

Testa fiskelyckan på Åland och boka något av våra kompletta fiskepaket där båtresa t/r, boende, båt med motor, linne och slutstädning ingår.

 

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. Våren är högsäsong för sik- och havsöringsfiske. När det blir varmare och vi närmar oss sommaren är det dags att ge sig ut på öppet hav för att trolla efter silverglänsande laxar. Från mitten av april och långt in på hösten kan du ha tur att få napp av gammelgäddan eller abborren, och dessutom kommer havsöringen närmare stränderna när vattnet är kallare.

När du fiskar på Åland rekommenderar vi alltid att tillämpa Catch & Release. Grundregeln är att du inte ska ta hem fler fiskar än du tänker äta. Om fisken inte uppnår minimåtten är du dessutom skyldig att släppa den tillbaka i havet. Läs mer om fiskereglerna på Åland på visitaland.com

Vi har ett stort urval av stugor över hela Åland som lämpar sig extra bra för fiske där båt med motor, sänglinne och slutstädning ingår. Du kan med andra ord koncentrera dig på fisket och vi ordnar allt runtomkring. 

Från 1380 SEK

per person

I PAKETET INGÅR

  • Båtresa t/r med Eckerö Linjen
  • Boende i stuga
  • Båt med motor
  • Fiskekort
  • 10 liter bensin/båt
  • Linne
  • Slutstädning

Sök & boka

Välj rutt för färja
Utresa:
Utresa
Välj antal resenärer
Antal resenärer:
Antal resenärer
Fordon:
Fordon
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index