Trafikuppehåll 7/1–20/1 2022 p.g.a. dockning. M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell igen fr.o.m. 21/1 2022.Läs mer
Till följd av rådande pandemiläge trafikerar inte våra anslutningsbussar i Sverige i dagsläget.Läs mer

Palleralla - om barnen får välja

1 september 2021 - 30 december 2022

Från 2166 SEK

2 barn + 2 vux
Boka nu

 

Boka in vinterns roligaste resa till Åland och besök Palleralla, ett lekland i barnens tycke.

 

Ungefär 3 kilometer från Mariehamns centrum hittar du Palleralla, ett lekland fyllt med roliga aktiviteter för barn i alla lekfulla åldrar. Klättra på klättervägg och landa i kubhavet, utmana en kompis i Air Hockey eller studsa på studsmattorna. Här finns även VR-maskiner för virtuella äventyr samt 9D-kapslar.

Koppla av med en glass eller en kopp kaffe på Pallerallas eget café, från vilket man har bra koll på barnen som busar vid de olika lekområdena. I rutschkanan som landar i bollhavet har även de allra minsta det roligt och tryggt. Det finns en pysselhörna där man kan sätta sig ner och rita en stund i lugn och ro.


Till större grupper finns det ett skilt rum, som man kan hyra för kalas. Det går även att ordna en lekledare, som hjälper till med att ordna aktiviteter.


Klädbutik med barnkläder

Vid leklandet finns också en liten klädbutik med barnkläder. Det finns bl.a. kläder med motiv av favoriterna Paw Patrol, Spiderman, Minecraft och många fler.


Bo var du vill!

Runtom på Åland finns stugor, gästhem och hotell för alla smaker och plånböcker. Bekanta dig med boendealternativen och boka din resa till Åland med oss.


Information gällande inresa till Åland

För närvarande råder restriktioner för inresa till Åland pga. rådande pandemiläge.

Läs om de aktuella restriktionerna på www.eckerolinjen.se/inresa-till-aland


Restauranger på Åland

Finlands regering har ändrat den förordning som gäller förplägnadsrörelser. Fr.o.m. den 12 januari 2022 ska samtliga restauranger på Åland stänga kl. 18.00 (alkoholservering tillåten till kl. 17.00). Denna förordning gäller t.o.m. den 31 januari 2022.


Från 2166 SEK

2 barn + 2 vux

I PRISEXEMPLET INGÅR:


  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Entré till Palleralla lekland
  • Boende på Park Alandia Hotell
  • Frukost

Sök & boka

Välj antal resenärer
Gäster:
Gäster:
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index