Se Katrina musikalteatern på Åland
Se Katrina musikalteatern på Åland
Paket

Se Katrina musikalteatern på Åland

Upplev den gripande musikalteatern "Katrina" på Åland den 17 juli. En känslosam föreställning om kärlek och överlevnad i Ålands skärgård. Paketresan inkluderar resa, boende och teaterbiljett.

Den nya uppsättningen av "Katrina" överträffar förväntningarna och erbjöd en storslagen musikalisk teaterupplevelse som tar publiken på en känslomässig resa genom en kvinnas liv i den åländska skärgården. Med en imponerande orkester bestående av 36 musiker och en kör bestående av 25 personer, förmedlade föreställningen en gripande berättelse om kärlek, förlust och överlevnad.

Handlingen, baserad på Sally Salminens roman, fokuserade på en österbottnisk kvinnas livsresa, från hennes förälskelse i en åländsk sjöman till hennes öde som en fattig torparfru i Vårdö. Under ledning av den talangfulla regissören Ida Kronholm och med ett nyskrivet manus av Kronholm och Carina Karlsson, lyckas "Katrina" fånga essensen av Salminens verk på ett sätt som berör och engagerar publiken. Producenten är Barbro Sundback från Kulturföreningen Katrina.

Musikalen visa på Alandica Kultur- och Kongresshus, beläget i hjärtat av Mariehamn på promenadavstånd från stadens hotell och restauranger. 

"Katrina" musikalteater spelas lördagen den 20 juli 2024 klockan 19.00. Exakt platsinformation fås mot uppvisande av bokningsbekräftelse vid receptionen innan föreställningen börjar, plats är reserverad på antingen rad 9 eller 10. Föreställningens längd: 2,5 h inklusive paus. Observera att teaterbiljetter varken kan bytas eller återlösas.

Boka ditt favoritboende!
På Åland finns många olika boendealternativ för alla smaker och budgetar. Du kan välja mellan traditionella stugor för en avkopplande vistelse nära naturen, charmiga gästhem med personlig service eller hotell med bekvämligheter som bastuavdelning och restauranger. Oavsett vad du föredrar, är Åland en underbar destination som kombinerar natur, kultur och avkoppling. Boka din resa till Åland med oss och upplev vad vår vackra ö har att erbjuda! Se boendealternativen i nästa steg i bokningen.