Yoga-weekend på HavsVidden

Yoga-weekend på HavsVidden

Yoga-weekend på HavsVidden

Ladda batterierna med en skön yogahelg på HavsVidden på norra Åland den 13-14 april. Delta i inspirerande yogapass, bada bastu och ta ett dopp i poolen, njut av en god 2-rätters middag och en skön natts sömn.

Helgen börjar med ett inspirerande yogapass för kropp och själ med instruktören Karoliina. Karoliina har många års erfarenhet av yoga och tar dig med på en härlig upplevelse.

Efter yogapasset kan du njuta av bastubad och ett dopp i poolen. För den som vågar kan man också simma i havet. På kvällen njuter du av en 2-rätters middag i hotellets restaurang, som också är omnämnd i White Guide Nordic. Passa också på att ta en skön promenad längs klipporna och upplev det mäktiga norrhavet och dess kraft. Sov gott i de sköna sängarna och börja morgonen med ett skönt yogapass och en god frukost med havsutsikt.

Hotell HavsVidden ligger på Norra Åland långt ute på de karga klipporna mot Norrhavet. Förutom hotellet finns här också ett poolhus med bastu och utomhusjacuzzi, konferenslokaler och klipphus med magnifik utsikt.

Tag med en träningskompis eller kom själv och lär känna nya yogaintresserade vänner. Incheckning lördag från kl 15.00 och utcheckning på söndag kl 11.00 (lokal tid).