Bli harmonisk på HavsVidden
Paket

Bli harmonisk på HavsVidden

Ta hand om dig själv och unna dig en avkopplande kortsemester på unika HavsVidden - där himmel möter hav. Bli bortskämd av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser.


På HavsVidden i Geta välkomnas du av det mäktiga havet, de karga tallarna och de röda klipporna oberoende av säsong. På sommaren är klipporna solvarma och det lockar till många svalkande dopp i havet, på hösten och vintern när nordan blåser kan du mysa ner dig i en varm filt framför brasan och uppleva havets magi.
Checka in och inled din vistelse med en god kopp kaffe och hembakta godsaker i hotellets trivsamma lobby. Här finns sköna stora fotöljer, öppen spis och milsvid utsikt över Norrhavet.
Intill hotellet finns också en trevlig promenadstig längs klipporna. Vågar du utmana dig själv kan du gå på klipporna så långt du orkar eller vika av på vandringsleden vid Höckböle. Värm dig i badhuset med bastu, pool och utomhusjacuzzi. Avrunda kvällen med en 3-rätters middag i hotellets restaurang, som också omnämns i Nordic White Guide.
På morgonen dukas det upp en stor frukostbuffé i hotellets restaurang.Bokningsbart fredag-söndag under lågsäsong.