Soltuna Stugor

Adress: Geta
Område: Huvudön
Visa karta
Gästbetyg: 86% 18 av 21 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(18 av 21 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendets standard 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,4 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Övernattning på berget

Ej rekommenderad av Baker , Sverige (Sverige lör 05 aug 2023)
“Fint läge uppe på berget. Stugan var bra för övernattning. Dålig med toalett och dusch. Två toaletter och två duschar för 10 stugor plus camping och tältplats är för lite . Det var kö där nästan hela tiden. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt och trevligt boende

Smart val av M&M , Sverige (Sverige tis 25 jul 2023)
“Vi är jättenöjda med vårt boende på Soltuna. Vi hade turen att få en rymlig 4-bäddsstuga med havsutsikt. Jättesköna sängar med nya resårmadrasser. Det enda vi saknade i stugan var sänglampor (ta med ficklampa). Framförallt på morgonen när alla skulle iväg kunde det bli kö till toalett och dusch. Skulle behövas någon mer toalett, 2 stycken för 10 stugor är lite för lite. Vi kommer gärna tillbaka. Så rofyllt och trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Soltuna

Ej rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige fre 14 jul 2023)
“Alla vänliga och trevliga men mycket små stugor med bara säng och stol och tyvärr gott om myror i stugan. För stort antal stugor, tält och husbilar för de 2 toaletter och 2 duschar som fanns, en för damer och en för herrar. Samtidigt var det väldigt billigt. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendets standard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt prisvärt boende

Smart val av Bobben, Sverige (Sverige fre 14 jul 2023)
“Soltuna stugor är prisvärt Stugorna är som friggebodar med 2st våningssängar i Gemensam Toalett, dusch och kök samt bastu i separat servicehus Frukost serverades i restaurangen som är riktigt bra Trevlig personal ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ganska bra stuga med finfin utsikt utöve...

Smart val av Hanna, Sverige (Sverige mån 29 aug 2022)
“Ganska bra stuga med finfin utsikt utöver Geta bergen och med en vacker solnedgång.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendets standard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Minisemester på Åland

Smart val av Bobben , Sverige (Sverige fre 05 aug 2022)
“Hyrde stuga från fredag till söndag Fräscha toaletter i en angränsande stuga Ok frukost som man blev mätt på ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende med underbar utsikt

Smart val av Peter Andersson, Sverige (Sverige lör 16 jul 2022)
“bra boende i stugor med dubbla madrasser i sängarna. Man sover mycket bra i sängarna, stugorna högst upp på berget med bilväg upp. fantastisk utsikt och mycket bra restaurang bredvid stugorna som även erbjuder frukost för en billig peng. Naturstig på 5 km ner till vattnet och sedan upp igen, skön träningsverk dagen efter i vaderna. vi kommer tillbaka igen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fläktar

Smart val av Håkan, Sverige (Sverige tis 05 jul 2022)
“Dom borde ha bordsfläktar för uthyrning för stugorna blir väldigt varma vid soligt väder under sommaren. Nu hade jag tur för jag frågade och fick hyra för 20 kronor deras privata bordsfläkt vilket gjorde nattens sömn bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Obeboligt

Ej rekommenderad av Aldrig igen, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Dåligt städat, otroligt varmt i stugan så det gick inte Att sova där eftersom man inte kunde öppna dörren och vädra Då hela Ålands myggarme hade slagit läger utanför. Det var även hål i myggnätet vilket gjorde att vi fick jaga mygg när vi väl Var där. Sov i bilen den natten. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendets standard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Boende med fin utsikt

Smart val av Valbobor, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Bra stugor för en natt. Jättefin utsikt men en jobbig backe upp när man kommer med cykel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kontakta oss

Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


Bokningsvillkor


Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Kontakta oss

    Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


    Bokningsvillkor

    Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Build: 2024-05-28 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews