Hotell Pommern

Adress: Norragatan 8-10, 22100 Mariehamn
Område: Mariehamn
Visa karta
Gästbetyg: 98% 42 av 43 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(42 av 43 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Boendets standard 4,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Min vistelse på hotell Pommern 28-29 nov.

Smart val av Lennart Diamant , Sverige (Sverige sön 04 dec 2022)
“När vi kommer till hotellet rätt sent på kvällen så är det en trevlig person i reception. Som ger oss all möjlig och omöjlig information. Upp på rummet städat och fint något kyligt. Den röda lampan i termostaten bytte aldrig färg under de två dagar/nätter vi bodde där, men vi tyckte det var kyligt endast en stund första kväälen. Sängarna var kanonbra. Det som drog ner betyget var att det finns ingen dörr eller draperi till duchen så hela golvet blir rejält blött. Frukosten var vare sig bra eller dåligt. Det som höjde det hela var den Ålanska äppeljusen. Personligen gillar jag hotell som har någon egen tvist till frukost. Även räkröran första dagen och laxen andra dagen var positivt. Andra morgonen så sipprade det in en svag doft av bacon. Men så svagt så upplevelsen fån negativt gick över till att bli lite sugen. Påtalade detta och påersonen i receptionen beklagade detta och sa att de visste om att det kunde bli så ibland. ANtagleigen vid vissa väderförhållanden. Men hon skulle skriva in det i min profil som hon uttryckte det så skulle jag bli förlagd i någon annan del av hotellet nästa gång.Personalen i "repan" var hela vistelsen mycket trevlig artig och hjälpsam. Personalen i frukostmatsalen var nog av den gamla stammen som inte skulle synas eller höras. Men de höll frukostmatsalen städad och påfylld ren och prydlig hela tiden. Och klatten fanns som vanligt. En bidragande orsak till trifseln.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Sängar

Smart val av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 nov 2022)
“Sängarna börjar bli väldigt slitna, man ligger som i en grop”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Jag saknade en riktig dubbelsäng

Smart val av Simon , Sverige (Sverige tor 03 nov 2022)
“Jag saknade en riktig dubbelsäng ”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Rekommenderas

Smart val av Turbo, Sverige (Sverige tor 20 okt 2022)
“Vore bra med en handdukstork i badrummet,,då skulle man inte behöva byta handdukar varje dag samt lite värme i golvet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt hotell med serviceinriktad pers...

Smart val av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 sep 2022)
“Trevligt hotell med serviceinriktad personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell pommern

Smart val av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 sep 2022)
“Mkt bra och prisvärt . Trevlig personal ,god mat . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Faciliteter

Smart val av Lasse, Sverige (Sverige tor 08 sep 2022)
“Ett kylskåp hade gett full pott”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Pommern gillar vi!

Smart val av Anki & Lasse, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“Mycket bra hotell med bra service av trevlig personal. Restaurangen var även den av hög klass! Kan varmt rekommendera hotell Pommern! Enda lilla plumpen i protokollet är att duschen helt saknade dörr vilket innebar att hela golvet i badrummet blev blött! Design före funktion!”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Semestertripp

Smart val av Britt-Inger, Sverige (Sverige sön 07 aug 2022)
“Bra hotell o trevlig personal ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Res till Åland med Ekerölinjen

Smart val av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 jul 2022)
“Allt borjade inte bra för oss men en klok kvinna på Ekerölinjen redde ut allt och det hon redde ut var sant det fungerade bättre än bra. Sjöresan från Grisslehamn med mycket god mat och lite sjögång fumngerade perfekt. Bussen till Mariehamn gick en hel timme tidigare trodde vi men det var ju finsktid. Boendet kunde inte vara bättre med bra sängar fika på rummet och riklig god frukost. Åland bjöd på många aktiviteter ska du välja en gå på Pommern och ät en måltid vid kajen. Vill du ha flera förslag gå på Kultur och Konst museerna. Lycklig resa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendets standard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5


Kontakta oss

Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


Bokningsvillkor


Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Kontakta oss

    Om du har några frågor, eller önskar hjälp med din bokning, är du välkommen att kontakta oss på tel. 0175-258 00, eller per mail:  privatresor@eckerolinjen.se.


    Bokningsvillkor

    Boka din resa

  • Boka enkelt och res på dina egna villkor
  • Skräddarsy din resa
  • Inga bokningsavgifter online
  • Säker online betalning
  • Build: 2023-01-20 16:01:59, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8409.cbischannel-30871.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews