Dress Like Marie
Dress Like Marie
Dress Like Marie
Dress Like Marie
Dress Like Marie
Se & göra Aktiviteter

Dress Like Marie

Samla tjejgänget och boka en styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta rätt under några timmar.

Er stylist kommer att guida er genom de senaste modetrenderna, klädkombinationer som passar just er, och hjälpa er att hitta plagg som framhäver er individuella stil. Ni kommer att kunna prova olika kläder och accessoarer och experimentera med olika looks tills ni hittar det perfekta stilen för var och en av er.

Denna privata styling är inte bara en chans att shoppa och förnya er garderob, utan det är också en social och rolig upplevelse som ni kan dela med era närmaste vänner. Diskutera modetrender, utbyt tips och tricks, och ha en fantastisk tid tillsammans med ert tjejgäng. Så boka er privata styling hos Dress Like Marie och ge er själva den ultimata klädupplevelsen.

Dress Like Marie är ett finskt familjeföretag som har specialiserat sig på att erbjuda kläder som är både bekväma och färgstarka, med fokus på att passa alla figurer. Deras grundläggande värderingar är kroppsglädje, inspiration och självförtroende, vilket återspeglas i deras kollektioner. Kläderna tillverkas huvudsakligen i länder som Portugal, Spanien och Italien och finns i storlekar från S till 4XL, vilket säkerställer att alla kan hitta något som passar deras stil och kroppstyp. Med Dress Like Marie kan du inte bara uppdatera din garderob utan också känna dig självsäker och inspirerad genom en personlig stylingupplevelse.