Havsbandet Pensionat & Kursgård
Havsbandet Pensionat & Kursgård
Boende Hotell

Havsbandet Pensionat & Kursgård

Vackert beläget vid Ålands hav i Eckerö.
Havsbandet har 20 individuellt inredda rum totalt i olika priskategorier.
Ett par steg västerut från Havsbandet och du står på en långgrund sandstrand.
Post & Tullhuset ligger intill, framför denna vackra byggnad kan man njuta av bad vid de vackra klipporna i rödgranit.

Klicka här för att läsa recensioner och gästbetyg från tidigare gäster

Havsbandet Pensionat & Kursgård är vackert beläget vid Ålands hav i Eckerö.
Vi har 20 individuellt inredda rum och istället för nyproduktion har vi valt att inreda med målet att minska Havsbandets ekologiska fotavtryck. Lite här och var kommer ni att finna udda detaljer i vår inredning.
Havsbandet ligger inbäddat i grönska med vackert västerläge vilket gör att vi ofta kan njuta av underbara solnedgångar. Några steg norrut och du kommer till havsviken framför det anrika Post & Tullhuset från 1800-talets början, där du kan njuta av bad vid de vackra klipporna i rödgranit.
I restaurangen har vi en skiljevägg byggd av vrakdelar från den 150-åriga åländska galeasen Hilda. Här kan ni denna sommar avnjuta frukost. Under högsäsonen 12 juni - 13 augusti så ingår frukosten i priset. Från den 14 augusti och framåt ingår ingen frukost i priset men om ni tar med er egen frukost så är ni varmt välkomna att använda vår restaurang. Den är utrustad med allt porslin och bestick samt att det finns kaffebryggare, vattenkokare, kyl/frys och mikro. Kaffe och thé behöver ni inte ta med, det bjuder vi på. 

För er som önskar äta lunch och middag i Eckerö, rekommenderar vi varmt de restauranger i vår närhet, finns många fina alternativ i Eckerö.
 
Varmt välkomna att inspireras!
Beatrice Nordling & Inga Keisele