Snäckö Canvas Hotell
Snäckö Canvas Hotell
Snäckö Canvas Hotell
Snäckö Canvas Hotell
Snäckö Canvas Hotell
Boende Stugor

Snäckö Canvas Hotell

Snäckö Canvas Hotell består av tältsviter med skärgården vid dina fötter!

Tälten är 20 kvm stora och luftiga och gjorda av tjock canvasduk, och håller för alla väder. Här kryper du ner i en skön 160 cm säng med varma täcken och härliga kuddar, sängarna är bäddade i hotellstandard. För att höja mysfaktorn har varje tält en braskamin för svala sommarkvällar. Utanför tälten finns en altan med utemöbler och varma filtar där du kan avnjuta frukostlådan. Tälten är placerade så nära vattnet det går med utsikt över Snäcköfjärden. Bastu och kajaker går att boka på plats. I anslutning till anläggningen finns restaurang Lolos Seaside Café.

Hos oss är det enkelheten som står i fokus och därför finns det enbart utedusch och utedass på anläggningen. Det finns ingen möjlighet att tillreda eller värma mat men vi kan varmt rekommendera middag på restaurang Lolos Seaside Cafe.

Detta finns i tältet: 160 cm säng med varma täcken och kuddar, vedeldad braskamin, brandsläckare, tändstickor och ved, filtar, handdukar, oljelampor och ljus, sällskapsspel, pappersservetter, dricksvatten, glas och vinglas, eluttag (solel), bord med två stolar, spegel, utemöbler, matta på golvet.

Klicka här för att läsa recensioner och gästbetyg från tidigare gäster