Solsidan
Solsidan
Solsidan
Solsidan
Boende

Solsidan

Solsidan är en 27 m2 stor nybyggd (2021) möblerad privatstuga i Söderby, Eckerö som lämpar sig för året-runt uthyrning. Solsidan ligger på ett lugnt privatområde omgiven av klippor, liten strand, hav samt blåbärsskogar.

Solsidan är en 27 m2 stor nybyggd (2021) möblerad privatstuga i Söderby, Eckerö som lämpar sig för 2+1 personer. Stugan har ett sovrum/vardagsrum, ett badrum samt kokvrå. I badrummet finns wc och dusch och i kokvrån finns kokplatta, kylskåp, minifrys, mikro, kaffebryggare samt kärl, glas, bestick etc. för tre personer. Det finns även ett "startkit" med diskmedel, borste, svamp och trasa samt soppåsar och i sängarna finns bäddmadrass, täcke och kudde. Stugan ligger i ett komplex med andra tillhörande vita byggnader men du får hela tomten för dig själv som hyresgäst.

I stugan ingår avgiftsfritt wi-fi (fiber) som även kan kopplas till tv:n. För dig som gillar sport ligger skogsmark och sandvägar nära för jogging eller cykelturer. Ifall du gillar fiske och har ett fiskekort, så finns det bra fiskevatten precis bredvid vid stugan.

Från Solsidan kan man nå mycket av det som är sevärt på Åland. En kort bilväg från stugan finns Leklandet, Smartpark, Eckerö golf, viltsafari och under regniga dagar kan man besöka Eckerö postmuseum samt andra museum, restauranger och äventyrsbad.

Incheckning sker kl.14, utcheckning kl.11.

Klicka här för att läsa recensioner och gästbetyg från tidigare gäster