Svinö Stugby
Svinö Stugby
Svinö Stugby
Svinö Stugby
Svinö Stugby
Boende Stugor

Svinö Stugby

Svinö Stugby ligger i en rogivande natur i Lumparland på fasta Åland. Här erbjuds över 70 bäddplatser i stugor med självhushåll. Här kan du välja boende mellan allt från enklare standard till lyxvilla med jacuzzi.

Stugbyns reception fiinns i vårt café som är öppen dagligen under perioden juni-augusti. Här kan du inhandla enklare matvaror, avsmaka en kaffe, köpa frukost eller en lunchrätt. 
Baren har fullständiga serveringsrättigheter. Här kan du även boka din fisketur, kajaktur eller cykeltur. Gratis Wi-Fi finns i vårt café samt i Waterfront Villa och i alla Seaside Villas.
Svinö Stugby är omtyckt av familjer då naturen lockar till många aktiviteter som vandring, paddling och cykling. Du kan på egen hand utforska de vackra öarna i de närliggande skärgårdskommunerna Föglö, Sottunga och Kökar. Vi har också cykel- och kajakuthyrning. Kajaker bör beställas på förhand.
Området är speciellt populärt bland fiske- och jaktintresserade. Här finns möjlighet att boka egen guide som hjälper dig hitta de bästa fiskevattnen och ta dig med på olika friluftsaktiviteter såsom flugfiske, paddlling och bågjakt. Det finns möjlighet till att låna roddbåt. Det finns även en 9-håls frisbee golf bana i kuperad skogsmiljö. Den är öppen vår, sommar och höst samt det finns frisbees att låna till boende på stugbyn.
Husdjur är välkomna om man köper slutstädning. I sovstugorna ingår slutstädning. 
Omgivningen är skärgårdsbetonad med öar och släta klippor runtom. I anslutning till stugorna finns två badstränder, en stor grillplats och bastu med badstege.
Välkommen!
Klicka här för att läsa recensioner och gästbetyg från tidigare gäster