White House
White House
White House
White House
White House
White House
White House
White House
White House
White House
White House
Boende Stugor

White House

4+1 personer. Upplev charm och lyx i den historiska Skeppsredarvillan, nu känd som White House. Byggd 1921 av Sjökapten Palmer, denna ståtliga villa erbjuder fantastisk utsikt över åkrarna och en vacker trädgård som nu har återställts till sin forna glans.

Inredningen är skapad av Tepa Charles, tidigare slottsfru vid Yxtaholms Slott, med en känsla för elegans och stil. Från 2021 har en omfattande renovering gjort med nya ytor genomgående renoverats för en lyxig känsla.
 
Det rymliga köket är välutrustat och har en stor täljstensspi. Huset har även matsal, vardagsrum, och bibliotek, alla vackert sammanlänkade med eleganta dubbeldörrar. Master sovrummet erbjuder en lugn oas med direkt tillgång till badrummet. Även en elegant balkongen med utsikt över omgivande hagar där hästar betar bjuder in till sköna stunder i solen. Endast 100 meter bort finns ett tränings- och turridningsstall för hästälskare.
 
Slutstädning och sänglinne ingår. Hundar är välkomna utan extra kostnad. Boka gärna till en vinprovning av sommelier direkt med värd för en oförglömlig upplevelse.
 
Avstånd:
Eckerö Linjens hamn 2km, Mariehamn 33km, 5 min bilfärd till Käringsunds Fiskeläge och Resort med minigolf, strand och bastu. För golfentusiaster finns Eckerö Golf inom samma avstånd. I närheten finns flertalet vandringsleder, discgolfbana, paddel- och tennisbanor.