Delta i Käringsunds triathlon
Delta i Käringsunds triathlon
Delta i Käringsunds triathlon
Delta i Käringsunds triathlon
Paket

Delta i Käringsunds triathlon

Upplev en oförglömlig triathlonhelg i Eckerö! 23-24/8. Käringsunds Triathlonpaket inkluderar både båtresa och boende i stuga, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att fokusera på ditt lopp.

Inled din resa med en avkopplande båtresa till Åland med Eckerö Linjen. När du anländer möts du av den friska havsluften och den vackra naturen som omger dig. Ombord kan du spendera den 2 timmar långa resan på många trevliga sätt. Njut av god mat i någon av våra fyra restauranger, underhållningen i baren eller handla godsaker i taxfreebutiken ombord.


Ett oförglömligt äventyr - köp din startplats online

Käringsunds triathlon är känt för sin vackra bana och sin välorganiserade tävling. Triathlonet har arrangerats sedan 2009, med en paus 2022-2023 och är nu tillbaka 2024. Oavsett om du är en erfaren triathlet eller nybörjare, kommer du att uppskatta den utmanande simningen, cyklingen och löpningen genom detta fantastiska landskap.


Käringsund Triathlon är ett event i två dagar där fredagen traditionellt är ägnad för lagstafett som i år får sällskap av en individuell kort supersprint. Lördagen är i sin helhet ägnad till individuell starter.


Käringsunds-stafetten är en kort supersprint (200 m simning, 6 km cykling och 2 km löpning) där alla tre lagdeltagare utför ett moment av stafetten. I år genomförs även en individuell kort supersprint för både ungdomar (tävling, P/F13-15) och vuxna (motion) på fredagen!


Läs mer om Triathlon på https://www.triathlon.ax/sv/

Anmäl dig och köp din startplats på https://raceid.com/en/races/12458/about


Boende i havsnära stugor vid starten

Boendet i Käringsunds Resorts & Conferense stugor ger dig den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet. Stugorna är fullt utrustade med alla nödvändigheter och ligger vid tävlingsområdet, så att du kan njuta av en god natts sömn och vakna upp redo att prestera ditt bästa. På området finns restaurang, minigolf, strandbastu och diverse roliga aktiviteter.