Lilla livsnjutarpaketet på HavsVidden
Lilla livsnjutarpaketet på HavsVidden
Lilla livsnjutarpaketet på HavsVidden
Paket

Lilla livsnjutarpaketet på HavsVidden

Upplev HavsVidden, ett avlägset paradisplats vid Norrhavets karga kustlinje, där vågornas skvalp och havets omfamning bjuder in till dagar fyllda av ro och stillhet. 

Du får en försmak av vad som väntar redan på vägen som slingrar sig genom det tallbeklädda landskapet med berg och klippor, vilket ger dig en försmak av den enastående upplevelse som väntar då du kommer fram. I paketet ingår två nätters vistelse i ett mysigt dubbelrum, där du kan njuta av lugnet och stillheten som omger dig. Varje morgon välkomnas du av en generös frukostbuffé som förbereder dig för dagen framför dig, fylld med äventyr och upptäckter.


Under din vistelse ingår en 1-rätters middag på ankomstkvällen samt lunch och en smakrik 3-rätters middag andra dagen, i hotellets restaurang som hyllas i Nordic White Guide för sin enastående matlagning. Med fokus på säsongens bästa råvaror och en passion för lokala och närproducerade ingredienser, bjuder restaurangen på en kulinarisk resa som kompletterar den spektakulära naturen utanför fönstren.


Så slappna av och låt stressen från vardagen rinna av dig med obegränsad tillgång till badhuset, komplett med en inbjudande pool, bastu och utomhusjacuzzi. För de äventyrliga finns även möjligheten att ta ett uppfriskande dopp i den naturliga havspoolen, en skyddad vik i klipporna som erbjuder en unik simupplevelse. Överallt på klipporna kan du också följa små promenadstigar och njuta av det vackra Norrhavet.


Paketet är bokningsbart från fredag till söndag under vinterhalvåret.