Strandängen
Strandängen
Strandängen
Strandängen
Strandängen
Strandängen
Strandängen
Strandängen
Strandängen
Boende Stugor

Strandängen

Vid Ödkarbyviken i Saltvik ligger Strandängen Via den solfyllda stora altanen går du över gräsmattan ner till vattnet. Huset står i ett vackert syd/österläge med sjöutsikt ca 30 meter från stranden.

Huset är byggt 2021-2022 och håller mycket hög standard med vattenburen golvvärme i hela huset. Huset har öppen planlösning och inrymmer kök och vardagsrum med braskamin, badrum, och två sovrum. I köket finns kylskåp, frys, spis, ugn, micro, kaffe- och vattenkokare, diskmaskin och airfryer. Badrummet har en generös dusch. Grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Wi-fi genom snabb fiberanslutning.

Det finns fyra sängar varav en dubbelsäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa. TV och stereo med ljudsystem. Generösa altaner med sol från tidiga morgonen till middagstid. Utemöbler och gasgrill.

Gungställning och utrymme för lek finns på gården. Kubbspel och korg för discgolf. Den kommunala simstranden med hopptorn ligger bara en kort roddtur eller 5 minuters promenad bort. Roddbåt ingår i hyran. Motorbåt kan hyras till extra kostnad.

I anslutning till huset finns en carport för ditt fordon och en flytbrygga där du kan njuta av morgonkaffet till soluppgången.

Strandängen ligger i Kroklund med busshållsplats 250 m bort, 8 km till Godby, 20 km till Maxinge köpcentrum, 25 km till Mariehamn. Nära dessutom till aktiviteter som golf, discgolf och bouldering.

Klicka här för att läsa recensioner och gästbetyg från tidigare gäster